Just Cause 4 spänner musklerna rejält

Avalanche Studios spänner musklerna ordentligt när de väljer att ge oss en ny titt på vad vi kommer kunna förvänta oss av Just Cause 4.

Just Cause gjorde ett namn för sig redan 2006 genom att leverera starkt vad det gäller den öppna världen och spelstilen. ”Sandlådan” tas nu till en helt ny nivå och får mer än bara spade och hink så att säga. Med sin nya Apex Engine så vill man ta de kanske mest kända delarna, fysiken och förstörelsen, till en häpnadsväckande höjd.

Nytt klipp att njuta av

Tidigare idag så visade de upp ett nytt klipp där vi får se hur Rico tar sig ann både en tornado och en bas. Tornadon kommer vara en av fyra nya extrema väderförhållanden som vi kommer få uppleva. Allt som sker, sker i realtid. Och förstörelsen är nästan hypnotiserande att kolla på. Detta öppnar upp helt nya sätt att utforska på, samt hur man väljer att fortskrida i handlingen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.