Varvat är på plats inför Gamescom 2018

Efter ungefär 25 timmar av resande med tåg, båt och husbil har vi äntligen nått vår destination – Tyskland, Köln och Gamescom.

Framför oss har vi nu tre fantastiska dygn av ett ändlöst frosseri i spel på en av de största spelmässorna i världen. Schemat är fullpackat och vi ser fram emot att ge er nyheter från alla utvecklare och utgivare vi kommer besöka; Bandai Namco, Activision, Blizzard Entertainment, med flera – det är en myriad av godis som väntar.

Vi kommer få exklusiva nyheter, nytt spelmode, mängder av bilder och ett och annat hands on. Följ all vår rapportering från Köln och Gamescom här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.