Just nu i The Elder Scrolls Online – gratis DLC Orsinium, flera belöningar och Scions of Ithelia dungeons

Logga in en hel vecka i för att få Orsinium DLC:n och 10 crates! Kör de två nya dungeons inför sommarens expansion och lås upp ett coolt riddjur. Allt nu i mars innan onlinerollspelets tioårsjubileum.

Idag fick The Elder Scrolls Online sin fyrtioförsta uppdatering som tillför en hel del kvalitetsförbättringar och småjusteringar, samt en del nya föremål att addera till sin samling. Du kan läsa den fullständiga listan på spelets officiella forum.

Det som däremot lockar är första veckans log in-belöningar i mars. Bland annat kan du få tillgång till spelets kanske bästa DLC, Orsinium och samt tio stycken crown crates! Inom den första veckan! Loggar du också in 14 och 21 dagar innan månaden är slut får du dessutom en pet och mount av arten Welwa. Samt scrolls av olika slag, material och valörer.

Om du inte har tid att spela The Elder Scrolls Online den här månaden, se iallafall till att logga in två dagar så att du låser upp Orsinium. Om du inte redan äger DLC:n det vill säga. Orsinium släpptes 2015 och var det första stora tillägget för onlinerollspelet. Både fans och utvecklare tycker om DLC:n och nu har en ny generation äventyrare möjligheten att lägga beslag på det. Månaden bjuder också på incitament att faktiskt spela berättelsen och utforska området, Wrothgar.

Om du klarar hela huvudstoryn för Orsinium (och får achievementen Kingmaker) före den 1 april 2024 så erhåller du en Inkfur Ursauk mount som ser riktigt läskig ut! Om du dessutom hittar och besegrar fyra världsbossar i Wrothgar får du dessutom tre stycken klädnader att ta på dina karaktärer.

Inkfur Ursauk mount i The Elder Scrolls Online.
Inkfur Ursauk mount.

Scions of Ithelia – ute nu

Idag fick vi dessutom en ny DLC till The Elder Scrolls Online som heter Scions of Ithelia! Denna DLC innehåller två nya dungeons (Oatsworn Pit och Bedlam Veil) som fungerar som fristående ledtrådar till den kommande storyn i expansionen, The Elder Scrolls Online: Gold Road.

I Oathsworn Pit har skogsalver brutit sig in i en uråldrig prövomark för Malacaths följare och tillfångatagit dess överlevare. Hjälp Bazrag hämnas sitt folk, frita fångarna och stoppa skogsalverna innan de lyckas med sin ondskefulla plan.

Bedlam Veil tar vi oss istället till demonvärlden Maelstrom som en kult plundrar. I Bedlam Veil förvaras nämligen vapen, artefakter och monster och kulten ser ut att söka efter något särskilt. Vad är det? Och hinner vi stoppa kultisterna från att nå sitt pris?

Läs mer om Scions of ItheliaThe Elder Scrolls Onlines hemsida.

Från dessa dungeons kan du hitta diverse belöningar, så som nya set av rustningar och vapen, monstermasker samt andra samlarföremål.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.