Season of the Dragon når sitt klimax med Dragonhold – ny DLC till The Elder Scrolls Online

Dragonhold finns nu ute på samtliga plattformar, tillsammans med uppdatering 24 som åter igen introducerar stora förändringar till balansering.
Avsluta drakkonflikten i det senaste tillägget till The Elder Scrolls Online.

Dragonhold, den senaste DLC:n till The Elder Scrolls Online är nu ute på samtliga format. Res till södra Elsweyr och äventyra i nya grottor, drakjakter, uppdrag och utsmycka dig i nya skatter. Hjälp Sai Sahan återskapa en legendarisk drakorder och sätta ett stopp för drakhotet, en gång för alla.

Dragonhold är den sista delen i Season of the Dragon, en berättelse som sträckt sig över hela 2019. Läs mer om Dragonhold på The Elder Scrolls Online. Dragonhold finns tillgängligt för Plusmedlemmar, men kan dessutom köpas separat för 2,000 Crowns i spelets butik.

Tillsammans med Dragonhold släpps dessutom Update 24, som är gratis för alla spelare. Uppdateringen fokuserar på prestanda och stabilitetsförbättringar. Zenimax har arbetat mycket med spelets kod för att lätta på belastningen i klienten och servrarna som på sikt ska göra The Elder Scrolls Online mer stabilt.

Fortsatt missnöje i kollektivet

I augusti, i samband med Scalebreaker DLC:n och uppdatering 23, såg fans av The Elder Scrolls Online läskiga förändringar till klasser, stridssystem och egenskaper. Investeringar spelare gjort i sina karaktärer sedan 2014 upplevde många som bortkastade och utvecklaren Zenimax blev måltavla för en stor våg av kritik. De sammanställde sedan en Q&A-tråd där de förklarar målen med ändringarna samt framtidsplanerna. Du kan läsa Q&A-inlägget här.

Med uppdatering 24 ser nu åter igen majoriteten av klasserna balanseringsändringar, där mycket är skadesänkningar och kostnadsökningar. Listan är för lång för att sammanfatta här, men du kan läsa balanseringarna i detalj här.

Sammantaget verkar en stor del av kollektivet fortfarande upprörda med riktningen i vilket klassbalansering tagit. Mycket frustration går att läsa i kommentarer på sociala medier och i inlägg på spelets officiella forum. Zenimax ser däremot ut att stå fast vid filosofin bakom ändringarna, som ser ut att ske inför varje stop uppdatering.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.