Kämpa med Krushkin i Call of Duty: Infinite Warfare

För den som kan slita sig från Modern Warfare Remastered så har fortfarande Infinite Warfare en hel del godis att bjuda på. Med sin nya uppdatering kommer först och främst nya uppdrag introduceras. Dessa tar plats i staden Blood Anvil som letar efter nytt folk med eld och handlingskraft nog för att lösa de allra svåraste problemen. Gruppen du kommer försöka gå med i leds av Viktor Krushkin, en hårding som blöder motorolja och tuggar taggtråd som det vore snus. Om du ska ha en chans att hugga en biljett in får du först leva upp till mottot ”Blood and Fire”, för det finns inget annat som detta kompani lever efter.

För den som är på jakt efter annat än story så får även prestige-systemet en uppdatering. Nu höjs taket med 20 nya prestige ranks och en hög belöningar har lagts till för alla ranker mellan 11 och 30 som du lyckas nå upp till. Dessa inkluderar allt ifrån ikoner till vapeneffekter, så hoppa in och börja ranka upp!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.