Känd modedesigner samarbetar med Dishonored 2

Den spanske modedesignern Maya Hansen, som bland annat har klätt stjärnor som Lady Gaga, Kylie Jenner och Bea Åkerlund, har arbetat fram två unika dräkter inspirerade av karaktärerna Emily Kaldwin och Delilah från Dishonored 2. Det var efter hennes kollektioner som utvecklaren Arkane Studios tog kontakt med Hansen och fråga om ett eventuellt samarbete kopplat till spelet. Föga förvånande blev resultatet lyckat och Arkane Studios uppger att de var ”extremt imponerande” av Hansens arbete.

Utöver mode och design har Dishonored 2 fått fin kritik i spelpressen och redaktionen jobbar för fullt med att betygsätta det. En recension är på väg inom månadens slut.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.