KeokeN Interactive skriver kontrakt med Starbreeze Studios

De svenska utgivarna Starbreeze Studios är kända för titlar som Payday 2 och det kommande John Wick: Chronicles till VR, Overkills The Walking Dead och det nyligen släppta slasherspelet Dead by Daylight, utvecklat av Behaviour Digital.

KeokeN har letat efter en utgivare att jobba med sedan början av 2016. Ett av deras mål på E3 i år var att få uppmärksamhet från potentiella utgivare som de kände skulle matcha deras ambitioner kring deras titel Deliver Us The Moon.

Det var på E3 som de första gången träffade Starbreeze. Efter att ha träffat Almir, global brand director på Starbreeze Studios, började de bygga upp en dialog kring framtiden för Deliver Us The Moon. Starbreeze besökte NeokeNs studio kort efteråt i Juli och de påbörjade ett viktigt och nära samarbete. NeokeN kände att Starbreeze kunde hjälpa dem att förvandlas till en mer professionell och självgående utvecklare.

I Augusti träffades de igen. Denna gång på Gamescom och sedan i September då de blev formellt inbjudna att besöka Starbreeze Studios kontor i Stockholm, Väl där gjorde de en överenskommelse att samarbeta och har nu officiellt ingått i ett samarbete.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.