Ubisoft firar 30 år i branschen med egen julkalender

Ubisoft har varit med länge i branschen. I år firar de 30 år och de har de valt att göra med en ”julkalender”. Dock är deras kalender lite lyxigare med de symboliska trettio luckorna istället för ynka tjugofyra. I varje lucka finns det presenter att få. Det enda du behöver göra för att få tillgång till dem är att logga in på ditt Ubisoftkonto.

”Vi ville försöka göra något speciellt för allihopa. Planerade gåvor är Rayman Classic för mobil, speciella högtidsdekorationer, samt en speciell 300 spel-gåva! Det stämmer – trehundra kopior av tre av våra senaste titlar (ett spel per person, först till kvarn) kommer finnas tillgängliga under dessa trettio dagar. Vi kommer även ge bort unika presenter, allt från cocktailrecept till DIY-projekt för hela familjen.”

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.