Killing Floor: Double Feature kommer i maj

Tripwire Interactive har utannonserat den ultimata Killing Floor-upplevelsen. Laddad med Killing Floor: Incursion, Killing Floor 2 och Mrs. Foster DLC, samt alla uppdateringar sedan samtliga releaser – allt till ett pris.

Killing Floor 2

Här får du göra sällskap med ett udda gäng av civila, soldater och legoknektar när de slår sina påsar ihop. Tillsammans kommer de kämpa mot zeds, horribla och monstruösa kloner som spridit sig genom Europa på grund av det något tvivelaktiga Horzine Corporation. Välj från en mängd olika klasser och tonvis av vapen som sträcker sig från automatkarbiner till mer galna dödskreationer – allt för att utplåna hotet. Skräddarsy din karaktär för att bli den ultimata zedslaktaren, med en mängd olika perks, spelstilar och roller. Det finns stöd för upp till sex spelare i survival mode och tolv spelare i versus survival.

Det kommer även konstant nya uppdateringar som ger nytt innehåll i form av kartor, vapen och gameplayförbättringar.Om du letar efter ett våldsamt kaos i första person att avnjuta med vänner är Killing Floor 2 en stark kandidat.

Killing Floor: Incursion

Spelare får ta rollen som en praktikant på Horzine Security Forces. som i sin säkerhetsträning hamnar i en neuroaktiv simulation. Utforska den mörka och skruvade efterbörden av det ursprungliga utbrottet med skjutvapen, eggade vapen och, när det krisar, kroppsdelar från besegrade fiender. Allt för att överleva obönhörliga horder av zeds medan spelare försöka avslöja det sanna syftet med deras uppdrag.

Dessa två titlar slås nu samman för första gången och erbjuder nya spelare en komplett och inlevelserik upplevelse av Killing Floor, exklusivt på Playstation 4. Kaoset släpps den 21 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.