Killing Floor 2 är officiellt släppt

Killing Floor 2 är nu tillgängligt internationellt till PC, och för första gången till konsolspelare som lirar på Playstation 4 eller PS4 Pro.

De som tidigare köpt Early Access-versionen kommer att kunna upgradera sina spel med allt innehåll den officiella releasen erbjuder, vilket inkluderar den helt nya Survivalist-perken.

“Vi har öst i både hjärta och själ i Killing Floor 2 och att se den feedback vi fått på vår early access från vårt community har varit ovärderlig. Att se spelet släppas är överväldigande”, säger John Gibson, President på Tripwire Interactive. ”Vi ville ge fans den köttiga action som spelserien är känd för, samt ge nya fans en chans att uppleva det brutala nöje som miljoner spelare redan känner till. Att släppa spelet till flera plattformar symboliserar vårt nästa steg och vi kunde inte vara mer exalterade.”

I samarbete med Deep Silver och Iceberg Interactive släpps deluxmaterialet till Killing Floor 2 för €39.99 (ca 400 kr) till samtliga plattformar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.