Killing Floor 2 är klart och väntas inom en vecka

Direkt efter den massivt framgångsrika öppna betan till Playstation 4, där många konsolspelare har fått uppleva det frenetiska coop-slakten för första gången, har Deep Silver och Tripwire Interactive nu gått ut med att Killing Floor 2 nu är klart för PlayStation 4.

Tripwire har även gått ut med att bara dagar innan spelets officiella release har spelet lyckats sälja över en miljon kopior via Steams Early Access. Detta gör Killing Floor 2 till ett av de mest sålda Early Access-titlarna på Steam. Communityt har gett feedback under Early Access-perioden och det har varit obetalbart för utvecklarna på Tripwire.

Så vad kan vi vänta oss av Killing Floor 2?

6 spelare co-op eller solo play
Det kommer finnas en uppsjö av olika spelbara karaktärer som väntar på spelare att välja dem då de kliver in i striden i flerspelarläget online eller single player, för att kötta sönder de horribla varelser som väntar.

12 spelare PvP Versus Survival Game Mode
Två team på sex spelare turas om att spela människor mot Zeds i ett par korta matcher. I första matchen spelar ett lag människor och det andra laget Zeds, fram till att alla människorna dör under en rond, eller att bossen besegras. I den andra matchen byter lagen sida. Laget med bäst poäng vinner.

Skräckinjagande Zeds
Nya fiender och fanfavoriter från det första spelet kommer tillbaka med en utökad och skarpare AI. De delar ut obehagligt mycket skada och jobbar som ett team för att försvaga spelarens lag och pushar utmaningen och skräcken till en ny nivå.

Unik blandning av vapen
Från moderna militäriska vapen till brutala, improviserade sådana. historiska vapen, och ”galna professor”-vapen. Killing Floor 2 har med andra ord en unik blandning av dödsredskap som säkerligen tillfredsställa de flesta spelare.

Utökat perk-system
Perks från originalspelet har fått en reboot, med mer godis per fördel. Alla perks kommer nu samverka med viktiga val som direkt påverkar många olika spelstilar.

Brutal närstrid
Killing Floor 2 har återuppfunnit närstriden totalt. Spelare kommer nu ha kontroll över den typ av närstridsattack de kan använda, vilket ger dem möjlighet att utföra benknäckande attacker på Zeds.

Killing Floor 2 släpps den 18:e November till Playstation 4, Playstation 4 Pro och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.