Kingdom Hearts 4 utannonserat. Se trailern här!

Hinner jag spela de andra Kingdom Hearts-spelen innan det här släpps?
Sora ligger i sängen och Kingdom Hearts 4-loggan i vänster hörn

Under Kingdom Hearts 20-årsjubileum utannonserade Square Enix att Kingdom Hearts 4 är under utveckling. Square Enix presenterade en trailer som både firade serien, men även utannonserade kommande projekt. Om ni är otåliga på att se Kingdom Hearts 4 så är det bara att hoppa till fyra-minuters-strecket där Kingdom Hearts 4-innehållet börjar.

Jag önskar att jag kunde vara med alla nu och känna sig jättehyped inför denna fjärde del i Kingdom Hearts-serien, men jag har faktiskt inte ens startat på första spelet som fortfarande pryder min spelhylla. Men det är kanske dags att åtminstone spela första spelet? Om man själv är sugen att börja spela spelen och äger en Nintendo Switch så finns alla titlarna där. Vilken konsol Kingdom Hearts 4 kommer komma ut på är för tillfället okänt och ni får ta de etiketterna som vi har fäst till den här nyheten med en nypa salt.

Kingdom Hearts har givetvis en väldigt stor fanskara och många personer har redan hunnit göra sina reactions och analyser. Här, här, här och här hittar ni några.

Hur reagera ni själva när ni såg trailern? Studsa ni även av glädje som exemplen ovan?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.