Nya Pokémon Battle Academy finns att köpa nu

Lär dig spela Pokémon TCG med Pikachu, Eevee och Cinderace!
Pikachu, Eevee och Cinderace från Pokémon Battle Academy

Pokémon Battle Academy för Pokémon TCG är en slags nybörjarset som innehåller allting som nya spelare behöver för att spela. Det har uppdaterats för 2022 och det går att köpa nya Pokémon Battle Academy hos återförsäljare redan nu.

Den nya versionen innehåller Pokémon V och en uppdaterad uppsättning av Pokémon. Man får tre lekar i paketet varav varje lek är centrerad kring varsin extra speciell Pokémon. Där är en Pikachu-lek, en Cinderace-lek och en Eevee-lek. För att se en full lista på alla korten i varje lek, följ den här länken.

Förutom lekarna så inkluderas det också ett spelbräde för två spelare, instruktioner och speltillbehör som skaderäknare (damage counters) och ett Pokémon-mynt. Till allt det här kommer även en kod som man kan aktivera i Pokémon TCG Online och erhålla digitala versioner av lekarna också.

STARTA MED POKÉMON TCG ONLINE

Vill du börja spela Pokémon TCG rekommenderar jag starkt tjänsten Pokémon TCG Online. Man laddar ner tjänsten här och efter man har gjort ett konto är det bara att spela. Jag rekommenderar Pokémon TCG Online för det kan te sig tämligen svårt att hitta motståndare i verkliga livet. Med Online är det bara att trycka på en knapp och man är redan igång att spela.

När jag har skrivit recensioner om tidigare Pokémon TCG expansioner som Pokémon TCG Evolving Skies och Pokémon TCG Fusion Strike har jag använt mig mycket av Youtube för att få ett hum om spelets meta och strategier. Kanaler som Tricky Gym har varit till stor hjälp med just detta.

Fysiska booster-packs kommer med koder som man kan lösa in i det digitala spelet.

Att grinda in-game mynt kan vara svårt om man inte har en lek som är tillräckligt stark för att klara av metats krav. För mig blev spelet mycket bättre när jag köpte en Inteleon VMAX League Battle Deck  så det är något jag rekommenderar! När man köper fysiska lekar och booster-packs får man också en kod i paketet som man kan lösa in i det digitala spelet.

Precis som alla andra moderna online CCG belönas spelaren med en in-game valuta när man vinner matcher. Man kan vinna Pokemynt genom att vinna flera gånger under en dag. Det går även att samla poäng över en längre tid för belöningar. Med in-game valutan köper man givetvis digitala booster-packs och cosmetics som card sleeves!

Det är bara att spela på så låser man till sist upp allt man behöver för att köpa fler booster-packs!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.