Klart för landing i Cities Skylines

Nästa expansion till Cities: Skylines landar bokstavligen på konsol och PC den 25 januari. Tillägget heter Airports och är precis vad det låter som. Nu blir det möjligt att knyta samman din minutiöst planerade stad med övriga världen genom att anlägga en, eller kanske flera flygplatser på kartan.

Du kommer att kunna bygga modulära flygplaster med möjlighet att placera ut flera olika byggnader och sedan knyta samman dem till en stor flygplats. Om du gör det bra kommer din flygplats att godkännas för passagerare och/eller godstrafik. Samtidigt får du tillgång till ännu fler byggnader för att på så sätt expandera din skapelse. Glöm inte heller att knyta samman din stad med kollektivtrafik för att underlätta transporter.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.