Köandet till Wii U har börjat

Om en vecka så släpps Wii U i Europa. Webhallen kommer att börja sin försäljning vid midnatt den 30 november och redan nu så har den första köande entusiasten slagit sig ner på en campingstol utanför portarna. Det är butiken på Sveavägen i Stockholm som fått besök av Stanislav Izotov. Samme Stanislav stod även först i kön när Wii släpptes år 2006, så här talar vi om ett äkta Nintendo-fan. Förra gången det begav sig så höll köandet dock på att sluta i en besvikelse då en krånglande blindtarm tvingade Stanislav till sjukhus. Dock så lät de andra i kön honom återfå sin plats när han återvände, så den gången slutade det lyckligt. Om allt går som planerat så blir alltså Stanislav en av de första ägarna till Nintendos nya konsol natten mellan torsdag och fredag nästa vecka.

Stanislav tog förövrigt också hem andrapriset i årets Nintendo-SM som gick av stapeln på Gamex tidigare i höst.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.