Nintendo lägger ner sin medlemsklubb

Började som nyhetsbrev redan 1989

Det kan låta som ett dåligt aprilskämt, men det är ett trist faktum. Den 1 april lägger Nintendo ner den klassiska medlemsklubben Club Nintendo. På klubbens hemsida kan spelare registrera sina produkter och få poäng och bonusföremål. Nintendo planerar att starta upp ett nytt program med liknande funktioner.

Club Nintendo började som en medlemstidning för fansen redan 1989 och hette i Sverige Nintendo Videospelsklubb. Tidningen bytte 1991 namn till Club Nintendo. Det är många med mig som vuxit upp med serier om Mario och listor med high scores som vi bara kunde drömma om. Det sista numret av svenska Club Nintendo gavs ut i december 2006.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.