Kommande Civilization tar till stjärnorna

Barbarer, bågskyttar och diplomati i all ära, men om det är något som har saknats i Civ så är det zerglings. Skämt åsido, 2K har utannonserat nästa installation i Sid Meier’s Civilization-serien och det heter Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth. Precis som namnet antyder bär det av mot nya planeter och utmaningarna det bär med sig.

Denna gång har utvecklarna Firaxis Games ändrat spelmekaniken för forskning och utveckling i spelet och ska vara icke-linjär. Dessutom introducerar de olika lager av atmosfärer att ta hänsyn till. Vad exakt allt det här betyder vet vi inte men det låter minsann intressant och kommer säkerligen fördjupa det redan intrikata strategiserien.

I höst vet vi mer när spelet släpps på PC. En version till Mac och Linux kommer vid ett senare datum.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.