Final Fantasy XIV: A Realm Reborn ute nu på PS4

[youtube id=”LSi76JYhPRw” width=”600″ height=”350″]

Det framgångsrika MMO-spelet Final Fantasy XIV: A Realm Reborn har nu haft sin beta på Playstation 4 och finns nu ute att spela. Vad som är häftigt med PS4-versionen är inte bara bättre grafik och ”Share”-funktionen, utan att det går att spela på Vita med remote play! Och för er snackisar är PS4-versionen kompatibel med mus och tangentbord.

Men vänta lite här, kupo! Om jag redan har spelet till PS3 då, kupo?

Inga problem, fram till årsskiftet kan du utan extra kostnad konvertera din PS3-version till PS4. Dessutom får du en Fat Chocobo att rida på och en Wind-up Moogle pet.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn finns nu ute på Playstation 4, 3 och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.