Kör Revuelto eSports Challenge i Asphalt 9: Legends och vinn priser från Lamborghini

Nu kan du tävla om fina psriser i racingspelet Asphalt 9: Legends från Gameloft, det när debofficiella eSports-tävling: Lamborghini Revuelto eSports Challenge nu dragit igång. Tävlingen är öppen för spelare på iOS, Android, Xbox och PC och kommer att fokusera på den nya V12-hybriden Lamborghini Revuelto.

Lamborghini Revuelto eSports Challenge kommer att bestå av två öppna kvalomgångar, var och en varar i en vecka, följt av en live-sänd online-final den 21 september. I slutet av varje kvalomgång kommer de två snabbaste registrerade förarna att kvalificera sig för finalen, där de kommer att tävla om värdecheckar på totalt 5 400 euro att lösa in i Lamborghinis butik. Förutom chansen att vinna stort kommer alla spelare som registrerar sig för tävlingen även att delta i en utlottning av tre värdecheckar till Lamborghinis butik, värda 200 euro vardera.

Alla som vill kan anmäla sig till tävlingen här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.