Lamborghini Revuelto – nytt kraftfullt tillskott till Asphalt 9

Sätt dig bakom ratten i Lamborghinis nya superbil och delta i flera specialhändelser för att tjäna exklusiva in-game-belöningar hela månaden ut.

Den senaste utgåvan av arkadracing-spelet Asphalt 9: Legends, har fått ett nytt tillägg till sin redan imponerande samling av bilar. Lamborghinis nästa V12 hybrid super sports car – Lamborghini Revuelto – är på väg ut på både verkliga och virtuella gator.

Från och med idag till den 27 april kan spelare av Asphalt 9: Legends delta i en in-game specialhändelse och lägga till den nya Lamborghini Revuelto till sitt garage. Spelare som fortsätter att spela genom eventet kommer också att låsa upp exklusiva färger och andra in-game-belöningar, samt överraskningspriser från Lamborghini.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.