Läcka skvallrar om Far Cry 6 – Giancarlo Esposito är skurken

Antingen är det ett genidrag av Ubisoft, eller så är det ett ärligt misstag. Oavsett vad som ligger bakom så råkade Playstation Store i Hongkong nyligen lägga ut väldigt mycket information om det ännu ej bekräftade Far Cry 6.

Under den korta tiden titeln låg uppe på hemsidan gick det att läsa sig till att skådeplatsen för nästa utgåva i serien blir ön Yara som beskrivs som ett tropiskt paradis där tiden stått stilla. Det skall vara den största kartan hittills i ett Far Cry-spel och omgivningarna lär påminna mycket om ö-nationen Kuba. Skurken, tillika öns diktator heter Anton Castillo och spelas av ingen mindre än Giancarlo Esposito, kanske mest känd som Gustavo Fring i Breaking Bad.

Vår hjälte heter Dani Rojas, en lokal öbo och gerillasoldat som slåss för frihet. Upplägget känns alltså igen från tidigare spel.

Fans har även lyckats lista ut att spelet kommer att släppas till både PS 4 och PS5. Spelare som köper PS4-versionen kommer att kunna uppgradera spelet gratis till den nya konsolgenerationen. Utgivningsdatum tycks vara satt till den 18 februari nästa år, men det lär få tas med en rejäl näve salt. Ubisoft får säkerligen bråttom att komma med officiell information och vi kommer att rapportera till er så snart vi vet mer.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.