Land ohoj! One Piece Odyssey har lättat ankare och överraskar!

One Piece Odyssey är kanske det bästa spelet i varumärkets historia och det är ute nu till Playstation, Xbox och PC.
Kan det bli mer One Piece än detta?

När licensspel kommer är det med skeptisk optimism man ser fram emot det. Detta är extra tydligt med spel baserade på kända anime- och mangaserier. One Piece Odyssey är ett av de få undantagsfall där spelet faktiskt är roligt OCH är troget varumärket i stil. I formen av ett mer traditionellt japanskt rollspel – en genre som vid första ögonkast framstår som en absurd matchning – överraskar One Piece Odyssey med schysst gameplay och intressant story som väver in källmaterialet på ett spännande sätt. Framförallt genomsyrar Odyssey känslan av One Piece på ett bra sätt. Fånig humor, episk action och drama avlöser varandra i detta stora äventyr.

Läs mer om One Piece Odyssey hos Bandai Namcos hemsida.

Vi är i arbetet med att utvärdera One Piece Odyssey och eftersom spelet är ett gediget japanskt rollspel tar det oss lite extra tid att granska spelet. Vårt första intryck är som sagt att det är ett bra One Piece-spel och ett bra rollspel med lite skavanker som till exempel underarbetade sidouppdrag och en del back tracking.

Kom gärna tillbaka inom en snar framtid för att läsa vår fullständiga recension!

One Piece Odyssey finns ute nu till Playstation 4 och 5, Xbox Series X|S samt PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.