One Piece Odyssey utannonseras

Äventyrslustan kallar!

One Piece, japanen Eichiro Odas omåttligt framgångsrika manga- och anime-serie, får åter ett licensspel i rollspelsgenren. Det har fått titeln One Piece Odyssey och kommer att ha en helt ny story skriven under Odas vakande öga. Samtliga av seriens röstskådespelare kommer dessutom att gestalta sina roller även i spelet.

One Piece Odyssey utvecklas i samband med seriens 25-årsjubileum med ILCA Inc. (Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl) bakom rodret och Bandai Namco som utgivare. I spelet kommer du förutom originalkaraktärerna även att kontrollera en ny filur, Adio. I berättelsen har Luffy och hans besättning förlist på en främmande ö och spritts vind för våg. De måste hitta varandra medan de utforskar den farliga nya miljön.

I samband med utannonseringen fick vi givetvis en trailer, som ni kan se i sidhuvudet. En kort intervju med producenten till One Piece Odyssey, Katsuaki Tsuzuki, finns i botten på sidan. I den får vi ytterligare insikter och glimtar som trailern inte visar, så intressenter vill nog ta sig en titt där också.

One Piece Odyssey släpps någon gång under 2022 till PC (Steam), PlayStation 4–5, Xbox One samt Xbox Series X|S.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.