Långa köer till Nintendo Switch event i Göteborg

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG

Bergsala, den svenska leverantören av alla ting Nintendo, håller i helgen ett speciellt spelevent för Switch i sina lokaler i Kingsbacka, Göteborg. Bergsala hade garderat sig med i alla fall några hundra besökare, men intresset för Nintendos nya konsol är stort, som bilden bär bevis för.

eventets hemsida skriver Bergsala att de har plats för 100 personer inne i lokalerna. Omkring 20 personer får plats att köa inomhus. Ytterligare 100 personer får plats i ett kötält utanför entrén och runt 50 personer av resterande kön har tak över huvudet. Ingen av personerna på bild har skydd från det rådande vintervädret. Men de står där ändå och jag hade gjort samma sak.

På eventets Facebooksida kan du följa köutvecklingen men under morgonen var kötiden tre och en halv timme. Eftersom köerna är så långa är vistelsetiden strikt begränsad till en timme, för att ge alla möjligheten att testa Switch.

Alla på redaktionen hejar på er! Kämpa! Håll ut! Ni är fantastiska!

Läs gärna om våra tankar om Switch under tiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.