Bättre sent än aldrig: Mer utrymme till PS4

Sony visade nyligen upp en förhandsvisning på deras nästa mjukvaruuppdaterring, som kommer ge oss något vi har väntat på sedan PS3:an – support för externa hårddiskar. Medan Xbox One-ägare har kunnat göra det här långt tillbaka har PS4-ägare snällt fått rensa hårddisken med jämna mellanrum, såvida de inte köper en helt ny hårddisk.

I den kommande 4.50-uppdateringen kommer Sony äntligen ge oss alternativet att koppla in en extern hårddisk för att förvara våra spel. Detta kommer ske med en USB 3.0 hårddisk och kommer ge support för hårddiskar upp till 8TB. Innehåll som installerats på den externa hårddisken kommer visas i PS4:ans mjukvara, tillsammans med den primära, interna hårddisken.

En annan sak som dyker upp i uppdateringen är möjligheten att välja egna bakgrundsbilder, enklare notifikationer, samt support att visa 3D Blu-rays i VR med hjälp av PlayStation VR.

Uppdateringen gick live i förrgår (3:e Februari) för användare som är del av betaprogrammet, men vi väntar fortfarande på att Sony ska utannonsera detta för en officiell release.

Källa: theverge.com

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.