Artikeln är ett betalt samarbete
Lär dig att hantera din ekonomi med spel

Är du en person som har svårt att klara sin ekonomi? Har du någonsin velat lära dig att hantera din ekonomi? Med dessa spel kan du få en bättre förståelse för vikten av att hantera sin ekonomi. Det är ett roligt sätt att lära sig grunderna i ekonomi, samtidigt som man har kul. Detta spel ger dig den perfekta balansen mellan underhållning och lärande! Spela och ha kul medan du lär dig om budgetering, sparande och investeringar. Lär dig alla de viktiga verktygen för att hjälpa dig skapa en starkare övergripande finansiell plan.

Planet Coaster

Om du är en person som hela tiden tar nya smslån så är Planet Coaster ett utmärkt datorspel för den som vill lära sig att ta hand om en ekonomi. Spelet erbjuder den perfekta blandningen av konstruktion och ledningsmekanik. Starta spelet med endast ägd mark och använd dina initiala lånepengar för att börja bygga. Investera klokt när du utvecklar landskap, berg-och dalbanor och andra spännande aktiviteter. Med tillräcklig ansträngning och lite tur kan du bygga en succépark som konkurrerar med Disneyland. Tror du att du har affärsandan för att lyckas? Testa Planet Coaster och se om du har vad som krävs.

Parkitect

Om du letar efter ett spännande spel där du bygger din egna nöjespark? Då är Parkitect ett utmärkt val. Du får bygga spännande åkattraktioner, skaffa nya kunder och få in pengarna – så länge du spenderar klokt. Du måste ta ansvar för hela affärsutvecklingscykeln, från finansiell tillsyn till medarbetarledning. Spelet har en unik mekanik som skiljer det från övriga, och det har snabbt fått en enorm grupp av modifierare som skapar oändligt med nedladdningsbart material gratis, för att förgylla spelupplevelsen. Dessutom har den några av de högsta betygen i genren och konkurrerar med klassiska titlar så som RollerCoaster Tycoon.

Game Dev Tycoon

Har du alltid velat äga din egen spelstudio? Game Dev Tycoon kan göra det till verklighet. Spelare börjar spelet i början av 1980-talet med inget annat än en dröm och ett garage. Från denna ödmjuka början får spelarna i uppgift att utveckla innovativa titlar, sätta ihop ett team av mästerliga speltillverkare och navigera i den vindlande labyrint som spelindustrin är. Intresserad? Spelet är otroligt kul, och det är det överlägset bästa simulatorspelet för mobilen!

Two Point Hospital

Om du letar efter något lite annorlunda kan Two Point Hospital vara det bästa tycoon-spelet för dig. Du arbetar inom sjukhusledningen och det är upp till dig att förvandla detta förfallna medicinska center till ett fungerande sjukhus. Ta lån, bygg nya expansioner, anställ en expertstab av medicinsk personal och håll dina patienter glada och friska. Two Point Hospital är ett beroende framkallande spel och det erbjuder oändliga timmar av uppslukande nöje men också storkunskap om hur man sköter ett sjukhus.

Jurassic World Evolution

Du känner till historien. Dinosaurier dör ut. En galen vetenskapsman återuppväcker dem. Förödelse uppstår. Jurassic World tar den spännande franchisen och lämnar över tyglarna till dig. Det stämmer – det är dags att bygga din egna Jurassic-park. Skapa parklayouten, föd upp dinosaurier och öppna dina portar för allmänheten! Efter det är det bara en fråga om regelbundet underhåll och att håva in pengarna. Jag menar, vad mer kan gå fel?

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.