Lär känna rösten bakom Fatuba i Person 5

Erica Lindbeck är en amerikansk röstskådespelare från Greenville, North Carolina, som i höstas gav rösten till den nya barbiedockan Hello Barbie. Av den ringa åldern på 23 år har Erica Linbeck hunnit rösta Nori i Sword Art Online animen, Taliyah i League of Legends, Terra i Smite och många, många fler. Nu lägger hon till rösten av Fatuba Sakura från Persona 5 i sitt CV.

Fatuba Sakura är ett geni på 15 år med övermänskliga beräknings- och programmeringskunskaper. Däremot har hon inga skills i sociala sammanhang och lever ett instängt liv med nästan ingen mänsklig kontakt. Hon har ett starkt intresse i tjuvligan The Phantom Thieves och använder oväntade metoder för att kontakta dem.

Hennes persona är Necronomicon, H.P. Lovecrafts fiktiva häxbok. I spelet tar det formen av ett UFO och är symbolen för Fatubas krafter.

Persona 5 släpps den 4 april på Playstation 3 och 4.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.