Följ

Launchtrailern för The Division är ute

Efter att ha tagit del av öppna och stängda betor, artiklar och de bilder och videos som har avslöjat något för oss får vi nu den officiella launchtrailern för Tom Clancy’s The Division.

En förödande pandemi har svept genom New York City. På bara några dagar, utan mat eller vatten, har samhället förvandlats till kaos. En hemlig grupp bestående av taktiska agenter aktiveras. Som en agent från denna division är det upp till dig att rädda vad som finns kvar och ta tillbaka New York.

Tom Clancy’s The Division är ett open-world RPG shooter, där du tar del av en dynamisk värld, full av taktiska val, rollspelsaction, handel, med mera.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.