Öppen beta för The Division i Februari

Tom Clancy's The Division™ Beta_20160128082043

Ubisoft har nu gått ut med en öppen beta för Tom Clancy’s the Division och den kommer äga rum 19-21 Februari. Detta gäller Xbox One, PlayStation 4 och PC och alla kan ladda ned innehållet i förväg fr.o.m. den 16:e Februari. X1-ägare kommer även få en hel dags extratid, med start den 18:e Februari.

Med en förväntansfull release om några veckor, följt av den nyligen avslutade stängda betan, kommer den öppna betan bjuda in spelare att känna på ett krisdrabbat New York, innan spelet släpps i början av Mars. Tanken med denna betatest är att se hur de olika plattformarna hanterar spelet. Detta kommer ge utvecklarna feedback från spelare, vilket gör att upplevelsen av spelet kommer bli ännu bättre vid release.

Utöver innehållet en del tog del av i den stängda betan kommer den öppna betan helt nya story missions som låter spelare utforska mer, i jakten på att rädda staden. Alla som deltar i den öppna betan kommer även få en belöning i spelet som kommer kunna låsas upp när spelet släpps.

Tom Clancy’s The Division utspelar sig efter en förödande pandemi drabbat New York. En efter en slutar grundläggande underhåll att fungera och efter bara två dagar utan mat och vatten bryter kaoset ut. The Division, en autonom enhet bestående av taktiska agenter som lever tillsynes vanliga liv bland oss, väcks för att rädda samhället. Samarbeta med andra spelare för att utreda orsaken och källan till viruset, skydda civilpersoner från farliga grupper och ta tillbaka staden från ett överväldigande kaos.

För mer information om Tom Clancy’s The Division, besök deras hemsida.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.