Left 4 Dead är tillbaka!

Left 4 Dead var en av de mastigaste titlarna till den förr-förra konsolgenerationen. Här fick spelare både teamworka och kötta zombier i mängder. Nu har teamet bakom Left 4 Dead satsat på en ny titel i samma anda – Back 4 Blood.

Den här gången har mänskligheten nästan utrotats av en virusliknande mask som förvandlar sina offer till mordiska zombies. De som överlevt katastrofen har förenat sig för att utmana döingarna om herraväldet om jorden.

Back 4 Blood är en co-op shooter där fyra spelare samtidigt ska ta sig horder av fiender. Nyligen släpptes en fräsch gameplay-video om vad vi har att vänta under sommaren 2021 då spelet släpps.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.