LEGO tar sig an Minecraft

Gillar du att bygga med lego och älskar att konstruera stora saker i Minecraft? Då har vi goda nyheter. Idag meddelade Warner Bros. Interactive Entertainment att ett nytt speciellt legospel finns ute nu för försäljning – LEGO Worlds. Här är det fritt fram för spelaren att bygga i princip vad som helst i denna enorma sandlåda. Vad sägs om att bygga en snögubbe i en stekhet öken eller snickra ihop ett flygplan med allt vad som tillstår detta fordon? Din legogubbe kan stylas efter eget behag samt världarna som ligger helt i spelarens händer.

Utvecklaren TT Games uppger att spelet inom en nära framtid kommer uppdateras med ett multiplayerläge och en delningsfunktion för att visa upp skapelserna inför vänner och bekanta. LEGO Worlds finns i skrivande stund tillgänglig på Steam och kan laddas ned för ungefär 140 kronor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.