Bygg din egna öppna värld i Lego Worlds

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games och Lego Group har utannonserat Lego Worlds. Spelare kommer kunna utforska och bygga en mängd påhittiga världar, byggda helt i lego. Det kommer släppas den 24:e Februari till PlayStation 4, Xbox One och Steam. Lego Worlds har varit tillgängligt via Steams early access sedan förra året, för att kunna ge utvecklarna TT Games feedback.

“I Lego Worlds kommer spelare kunna ge sig ut på spännande äventyr för att bli en Master Builder i en öppen värld, helt byggt i lego,” säger Jonathan Smith, Head of Production på TT Games. “Vare sig det handlar om att skräddarsy karaktärer, utforska i fordon, byggnader eller hitta en mängd olika föremål, karaktärer och varelser – det finns en frihet att skapa vad som helst.”

Lego Worlds samlar essensen av vad Lego är – att bygga saker – i den digitala världen,” säger Niels Jørgensen, Vice President på Digital Games för Lego Group. “Vi ser fram emot att få förena både den digitala och den fysiska modellen på detta sätt och vi vet att det kommer uppskattas av våra fans, men även fånga nya spelare. Vi tror att Lego Worlds har potentialen att inspirera och utveckla morgondagens byggare genom upplevelsen av en kreativ, öppen värld.

I Lego Worlds kommer spelare hitta gömda skatter i omgivningar som varierar från det roliga till det fantastiska. Världar kommer få liv med en enorm variation av fordon och varelser – allt från cowboys som rider på giraffer och vampyrer som skrämmer yetis, till ångvältar, racingbilar och kollosala grävmaskiner. Spelare kommer kunna ge sig ut på ett äventyr för att bli en Master Builder genom att hjälpa andra Legokaraktärer på vägen. Hitta ett svärd till en kung, skydda en bonde mot en zombieinvasion, eller bygg ett hem för en grottmänniska.

Lego Worlds online multiplayer kommer låta spelare utforska varandras världar tillsammans, skapa tillsammans och ge sig in i co-op eller mer tävlingsinriktade situationer som spelare kan bygga själva. En separat Lego Agents DLC pack, som kommer innehålla nya karaktärer, vapen, fordon och andra spännande saker, släpps först på PlayStation 4. Det kommer även till andra plattformar, men efter de exklusiva 90 dagarna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.