Kolla in det här spelet – Umbra

SolarFall Games, en uppstickare i Nice, har precis nått kickstartermålet på 225.000 dollar för deras spel Umbra, ett actionrollspel så snyggt att jag tappar hakan! Spelet, som för fyra år sedan var tänkt som en mod till Crysis, är ett fullängdsspel med massor av funktioner utöver klickandet av monster. Förutom en enorm värld med slumpmässigt genererat innehåll, har spelarna möjlighet att designa både vapen och hushåll, hushålla med tre energiresurser, möjligheten att skräddarsy sin ”apokalyptiska” skepnad och rekrytera följeslagare.

Världen i Umbra är dyster. Republiken har tagit över världen och utrotat allt motstånd. För att hålla sina medborgare i schack förgiftar och försvagar de dem, samt kidnappar och hjärntvättar barn. Den kollektiva kunskapen har hamnat i limbo och ingen känner till världens historia längre. Umbra är en fantasydystopi olikt något annat spel.

Allt det låter jättebra, men det är trailern som verkligen spränger hål i den trötta spelvardagen och levererar en knytnäve med bokstäverna H, Y, P och E tatuerat på knogarna.
Se trailern och gå in på deras Kickstartersida, så förstår du vad jag pratar om.

Och grattis till SolarFall Games för att ha nått upp till deras första delmål!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.