Lev ditt bästa bi-liv i Bee Simulator

Har du någonsin drömt om att vara ett bi? Eller i alla fall funderat på har det skulle kunna vara? Tack vare Varsav Game Studios och BIGBEN behöver du inte fundera länge till om du nu gjorde det. Under Gamescom visade de nämligen upp gameplay från kommande spelet Bee Simulator! Och det bästa av allt? Du kan spela spelet med än vän!

I Bee Simulator axlar du rollen som ett bi som lever ett vanligt bi-liv i en värld inspirerad av Central Park och New York. Du gör det som bin gör mest, flyger runt, pollinerar och lever med resten av din koloni i ett av parkens alla träd. Plötsligt river människorna (de uslingarna) ner ert hem och kolonins öde hamnar i dina små bi-händer.

Bee Simulator kommer att ha stora öppna miljöer och olika game modes. Utvecklarna har jobbat som biodlare under tiden som de jobbat på spelet och de siktar på att skapa ett spel som både är roligt och informativt för spelarna.

Bee Simulator kommer att släppas till PC, Xbox One, PS4 och Nintendo Switch den 14:e November i år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.