The Surge 2 visar upp gameplay i ny trailer!

Nu är Gamescom i full gång och dessutom är det bara lite drygt en månad tills The Surge 2 landar i butikshyllorna. Hur firar vi allt detta på bästa sätt? Med en ny actionpackad gameplay trailer såklart!

I trailern får vi se massor av vapensvingande, drönare och lemlästningar. Vi får bara en liten smak av allt som The Surge 2 kommer att erbjuda, men det finns nog ingen tvekan om att det kommer bli ett riktigt fartfyllt spel!

The Surge 2 utvecklas av Deck 13 och kommer att släppas den 24:e September i år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.