Lev ut dina prinsessdrömmar i Disney Princess: My Fairytale Adventure

Har du alltid fantiserat om att besöka Odjurets slott, Rapunzels torn eller Askungens bal? Då kan jag med glädje meddela att dina drömmar kommer att gå i uppfyllelse. I Disney Princess: My Fairytale Adventure så måste man hjälpa Askungen, Rapnuzel, Ariel, Belle och Tiana att återupprätta fred och lycka till var och ett av sina riken.

Som spelare tar man rollen som en lärling till den Goda Féen (från Askungen) som av misstag råkar sätta i rullning vissa händelser som förvandlar vänliga varelser till otäcka odjur. Dessa odjur försöker nu ta över kungadömena i alla prinsessornas världar och det blir spelarens uppgift att stoppa dem tillsammans med prinsessorna. Bekanta Disney-figurer som Lumiere, Pascal, Blunder m. fl. kommer såklart att gästspela under äventyret.

Disney Princess: My Fairytale Adventure går ut på att man måste klara uppdrag bestående av pussel kombinerat med plattformande, anpassat för barn och vuxna i alla åldrar. Spelet finns ute nu till Nintendo Wii, Nintendo 3DS och PC/Mac.

[youtube id=”9y8QkryucKQ” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.