Life is Strange Episode 4: Darkroom ute nästa vecka!

Efter flera veckors tystnad öppnar Square Enix äntligen munnen och utannonserar releasedatumet för den fjärde episoden av Life is Strange. Darkroom som episoden heter släpps så tidigt (not!) som tisdag nästa vecka. Jag kan inte förklara i ord min längtan! Men jag är säker att längtan kommer vara lika outhärdlig inför den slutliga femte episoden.

Max kommer i det fjärde avsnittet att pressa sig vidare i utredningen av Rachel Ambers mystiska försvinnande. Hon måste även finna svaret till de fenomen som skymtats i Arcadia Bay.  Dessutom har End of the World-skolfesten som närmar sig har ett illavarslande namn – kan det vara jordens undergång som plågat Max visioner? En sak är säker: slutet närmar sig, på ett eller annat sätt.

Sedan releasen av den första episoden i januari har Life is Strange sålt över en miljon exemplar, något både Square Enix och Dontnod Entertainment är glada över.

Life is Strange Episod 4: Darkroom släpps 28 juli på Playstation 3 och 4, Xbox 360 och One samt PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.