Tävla med PSNCodes och vinn loot!

Är du en kunnig gamer som vet allt om spel? Har du spelat det flesta av gårdagens spel och hänger med i dagens moderna titlar? Ja då kanske du är rätt person för tävlingarna som äger rum borta på PSNCodes, XboxLiveCodes och MMOCodes. Förutom swag och loot går det att vinna en resa för två till Paris och Paris Games Week samt Disneyland Paris.

I en serie tävlingar upp till spelmässan Gamescom följer de tävlande l33t gamerprinsessan Starlet i sagan om den heliga spelgralen. Det är de tävlandes uppgift att identifiera spelreferenser i sagorna (minst två per tävling) för att ha chans att vinna priser – desto fler utpekade referenser desto finare pris!
Men det slutar inte där, senare under Gamescom, sker de sista tävlingarna där de absolut finaste priserna – resorna – tävlas ut.

Varvat tyckte dessa tävlingar lät roliga och nyskapande, både med spelreferenserna och en prinsessa som elite gamer. Om ni finner intresse och känner tävlingslustens gnista, rekommenderar vi er att surfa in på PSNCodes, XboxLiveCodes eller MMOCodes samt att följa Starlets twitter.

GLHF.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.