Lifeweaver tar med sig kärlek till Overwatch 2

Snart kan Overwatch-spelare välkomna den senaste hjälten till spelet – Lifeweaver, den 37:e hjälten och den senaste supporten som ansluter sig till slagfältet den 11 april.

Lifeweaver,med rötterna i Thailand, är en karaktär full av kärlek och respekt för naturen, Hans avancerade bioljus-teknik är banbrytande och hans läkande förmågor kan lätt avgöra en match till lagets fördel. Hans Petal Platform kan höja hans lagkamrater uppåt, medan Life Grip kan dra dem till säkerhet. Men det är genom hans Healing Blossom som Lifeweaver verkligen glänser och kan hålla sitt team vid liv även i de mest intensiva striderna.

Det som verkligen gör Lifeweaver speciell är inte bara hans förmågor utan även hans personlighet. Som den första öppet pansexuella Overwatch-hjälten är han en förebild för alla som kämpar för acceptans och inkludering inom spelvärlden. Hans komplexa spelform och lojalitet gentemot naturen gör honom till en unik och spännande tillskott till Overwatch-familjen.

Så för alla fans av Overwatch, håll utkik efter Lifeweaver när han anländer till slagfältet den 11 april. Han kan utan tvekan bli en del av den nya Overwatch-metan.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.