Switch OLED med Splatoon 3-tema

En specialutgåva av Switch med Splatoon 3-tema kommer att släppas den 26 augusti. Modellen är målad med motiv från det kommande spelet på både JoyCon-kontrollerna och Switch-docken. Denna utgåva är den första specialutgåva av OLED-Switchen. Svenska återförsäljare har i skrivande stund inte fått upp prisuppgifter ännu, men en fingervisning från Nintendo:s UK-sida verkar peka på en prislapp på cirka 4 000 SEK.

Två veckor efter konsolsläppet, den 9 september, släpps själva spelet Splatoon 3 tillsammans med fler tematiserade tillbehör, inklusive skyddsväska och en Pro-kontroll. Utförandet skiljer sig lite från den kontroll som släpptes med föregångaren Splatoon 2, och visst är de läckra tillsammans?

Men varför släpper man egentligen en specialutgåva av en konsol som hyllar ett spel som varken medföljer eller ens har kommit ut?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.