Luigi’s Mansion 3 utannonserat

Luigi's alldeles egna äventyr får en tredje installation redan nästa år!
Nattens Nintendo Direct bjöd på denna lilla förhandstitt

Det är många år sedan Luigi tog sina vacklande steg in i det hemsökta huset för första gången. Sedan dess har vi hunnit få en uppföljare till Nintendos handhållna 3DS. Nu är det dock dags för vår evige Player 2 att få ännu en titel till en hemkonsol.

Nattens Nintendo Direct startades med att ge hos en snabb titt på spelet, följt av en preliminär titel och årtalet 2019.

Inte bara det

Vi fick även lite mer nyheter om den remake av första spelet som kommer till 3DS. I utgåvan kommer allt vi kommit att älska finnas, tillsammans med ett mulitplayerläge.

 

Kommer du ta på dig dammsugaren igen och iklä dig rollen som den gröne lillebrorsan?

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.