Månadens gratisspel med Playstation Plus

Gör dig redo för prisbelönt storytelling och timmar av zombiejakt när Life is Strange och Killing Floor 2 blir juni månads gratisspel i för Plus-medlemmar.

Killing Floor 2

Killing Floor 2 är ett taktiskt, lagbaserat spel för den skjutglade som utvecklats och ges ut av Tripwire Interactive. Spelet utspelar sig i en nära framtid där ett dödligt utbrott från ett bioteknikföretag har skapat Zeds – zombies som sprids snabbt och riskerar att ödelägga länder.

Spelet har ett co-op-läge för sex spelare där det handlar om att överleva stora flockar av zombies och multiplayer för 12 spelare där överlevare ställs mot Zeds i lagmatcher.

Life is Strange

Det andra gratisspelet är den första säsongen från Dontnod Entertainments prisbelönta Life is Strange-serie. Historien kretsar kring Maxine Caulfield, en fotografistudent som upptäcker att hon kan spola tillbaka tiden. Dina val har stor betydelse och avgör hur historien utspelar sig. Spelet är prisbelönt med ett BAFTA Award för bästa berättelse.

Dontnod Entertainment bekräftade nyligen att en uppföljare är under utveckling. Så det här är en chans att komma ikapp denna fantastiska historia helt gratis.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.