Två storspel blir gratis för PS Plus-medlemmar i september

I september kan PlayStation Plus-medlemmar få sin hämnd på de grekiska gudarna vid Mount Olympus och samla ihop XP genom att panga sig fram genom horder av aliens i God of War III Remastered och Destiny 2.

Playstation Plus-medlemmar kan se fram emot rejäla godsaker i september, oavsett om du har ihjäl grekiska gudar i God of War III eller utvecklar din karaktär i Destiny 2.

God of War III Remastered är en en förbättrad version av originalspelet som släpptes till PlayStation 3 för åtta år sedan. Spelet är det sista kapitlet i Kratos äventyr i den grekiska mytologin innan han ger sig av till Midgård i samband med seriens återkomst i år.

I spelet spelar du som Kratos när han är som mest våldsam. Tillsammans med titanerna tar du dig upp till Mount Olympus för att förgöra gudar. De är väldigt omväxlande och skalan på striderna är ofta helt enorma.

Om du ännu inte spelat det senaste kapitlet i serien så är God of War III Remastered det perfekta sättet att värma upp inför Kratos äventyr i den nordiska mytologin och Midgård.

Det andra spelet kommer i form av Bungie’s prisbelönta online shooter Destiny 2.

Precis som sin föregångare har Destiny 2 massiva öppna miljöer, där du kan panga dig genom horder av aliens, tjäna in tonvis med XP och lägga vantarna på sällsynt loot – antingen själv eller med vänner.

Om du behöver en paus från co-op, så kan du ta dig till Crucible, spelets online PvP-område och testa dina färdigheter mot andra spelare från hela världen i en rad olika spellägen.

Och om basspelet inte är tillräckligt för dig finns det i nuläget två expansionspaket för Destiny 2: Curse of Osiris och Warmind. Den 4 september kommer den senaste expansionen, Forsaken, ut.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.