Mängder av go info inför releasen av Monster Hunter: World

I denna nya trailer från Monster Hunter: World får vi lära känna ett gäng drakar med mer eller mindre överjävliga egenskaper. Kushala Daora är en best klädd i metallfjäll som kan hålla jägare på avstånd med kraftiga vindar. Teostra spottar eld på alla som vågar sig nära. Dodogama käkar sten som den sedan blir explosiv ammunition. Ja, ni förstår kanske att drakar inte är att leka med.

Capcom berättar också i ett pressmeddelande att det som brukligt kommer att släppas en hel del material till Monster Hunter: World efter release. Unikt är dock att tillägget blir gratis. Ett monster som kommer till spelet under våren är fan-favoriten Deviljho, en best som bara de modigaste, eller kanske dummaste, vågar ta sig an.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.