Monster Hunter: World har sålts i sex miljoner exemplar

Capcoms snabbast säljande titel någonsin

Monster Hunter: World toppas just nu listorna över det mest sålda spelet i Norden. Totalt har sex miljoner exemplar av spelet såts världen över, vilket gör det till det snabbast säljande spelet från Capcom någonsin. Något som gör Anna Tillstam på distributören Pan Vision väldigt glad:

– Vi är glada att se att Monster Hunter-hysterin har drabbat de nordiska länderna. Spelet är ett globalt fenomen och vi är överlyckliga att kunna erbjuda spelare i Norden den här upplevelsen, säger Anna.

Capcom fortsätter att sprida sitt Monter Hunter-evangelium i nöjesbranschen och företaget avslöjar att det finns tankar på en film-anpassning av spelserien. Det är troligen för tidigt att säga om planerna blir verklighet, men jag hade med all sannorlikhet stått först i kön på premiärdagen.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.