Monster Hunter World öppnar dörrarna till Rotten Vale

Rotten Vale är knappast den mest idylliska platsen man kan besöka i Monster Hunter World. Med giftig gas, stora monster och ett hav av solblekta skelett. I denna trailern vissas området upp i all sin morbida prakt och man får även en blick av faunan. Första och största exemplet är Radobaan. Denna best täcker sig själv med ett pansar ihoppusslat av benknotor från de många döda djur som finns på platsen.

Han är dock inte alls på god fot med sin granne Odogaron. Denna röda ödla tvekar inte en sekund med att anfalla alla den ser som dagens måltid. Den bryr sig dessutom inte nämnvärt om bytet ifråga är dubbla dess egna kroppsvikt. Detta utbyte visar en av de nya aspekterna i Monster Hunter World. Monster vill och kan jaga varandra, vilket får ekosystemet att verka klart mer naturligt. Du kan också som smart jägare vända monster mot varandra för att förenkla din egen jakt.

Monster Hunter World släpps den 26’e Januari till Playstation 4 och Xbox One. Det trillar även in på PC senare under 2018.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.