Mario & Sonic drar till Rio i sommar

Gör åter igen upp under OS

För all oss som äslakr sport så blir det bråda dagar under sommaren. Först ut är fotbolls-Em som tätt därefter följs av OS i Rio. Givetvis drar Mario och Sonic till Brasilien för att göra upp om OS-medaljerna.

Tävla i över 17 grenar i Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games som släpps till Wii U den 24 juni. Över 30 spelbara karaktärer från Marios respektive Sonics spel finns representerade. Du kan också välja att spela som din Mii-figur samt samla in mynt och ringar för att låsa upp mängder av nya dräkter till Mario, Sonic och deras vänner.

En nyhet är spelläget Duel Event. Rugby, fotboll och beachvolleyboll är de tre sporter som har sitt eget Duel Event. I Duel Events skaffar du dig Duel Points genom att vara effektiv på planen. Så spelar du Rugby så gäller det att tackla så mycket som möjligt och föra bollen över mållinjen.

Tävla också i boxning, bågskytte och löpning 100 meter där du använder Wii U GamePad i enspelarläget eller Wii Remote i flerspelarläget. Ytterligare en gren som kommer finnas med är rytmisk gymnastik.

Utöver ovan nämnda grenar finns ett nytt spelläge kallat Heroes Showdown mode. Detta läge måste låsas upp antingen genom att vinna guld individuellt eller som en del av ett team i minst 17 grenar eller genom att vinna bronsmedalj fler än sju gånger i turneringar.  I Heroes Showdown mode går du med i Team Mario eller Team Sonic för att sedan fatjas mot det andra teamet. Grenarna väljs ut slumpmässigt så det gäller att vara allround här.

Givetvis finns det mycket mer innehåll att låsa upp med olika amiibos.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.