Europeiska mästerskapen i Call of Duty: Ghosts hålls i London

De absolut bästa utövarna av Call of Duty: Ghosts kommer nu i helgen att samlas i London för att göra upp om vilka som ska få äran att representera sitt land.

Tjugosex lag från Sverige, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Nederländerna och många fler därtill kommer att göra upp head-to-head där vinnarna kommer att gå vidare till den stora finalen som hålls i Los Angeles där vinnaren i sin tur kammar hem hela en miljon dollar.

I början av året var det över femhundra lag från Europas alla hörn som slogs om de få platserna i London. Av de tjugosex lag som gick vidare var det två som var från Sverige, Orbit Sweden och Reign Mix.

Det europeiska mästerskapet hålls på Twickenham Stadium mellan 1:a och 2:e mars.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.