PlayerUnknown’s Battlegrounds passerar 4 miljoner spelare på Xbox One

Det råder ingen tvekan om att PlayerUnknown’s Battlegrounds är ett populärt spel. I dagarna passerade Xbox One-versionen av spelet hela 4 miljoner spelare!

Denna stora milstolpe firas med en uppdatering som ska fixa några av spelets buggar, men detta är inte allt! Alla som spelar spelet på Xbox One kommer att få 30.000 Battle Points som de kan använda till att köpa kosmetiska uppdateringar. Du måste ha skapat en karaktär i spelet innan den 31:a Januari för att få denna lilla bonus.

Ett perfekt tillfälle att plocka upp PUBG till Xbox One med andra ord!
Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.