Mechas, ninjor och mumier – ARMS har allt

Möt kämparna med de elastiska armarna i Nintendos nya boxningsspel ARMS.

Det exklusiva Nintendo Switch-spelet ARMS var ett av de stor överraskningarna när konsolen presenterades. ARMS lyfte många ögonbryn när det utannonserades, delvis för att varumärken är nytt och spännande, men också för att det ser förbaskat kul ut – något som redaktionen fick uppleva på Bergsalas Switchevent i februari. Färgglada karaktärer och kul spelmekanik gör att spelet ser lovande ut.

Här får vi möta de olika kämparna i ARMS och vilka egenskaper de har som gör dem unika. Längre ner följer en kort introduktion av de många handskarna som karaktärerna kan utrustas med. Boomerang och Revolver är mina personliga favoriter då de ger en välavvägt kombination av flankering och pressande attacker.

ARMS släpps till våren, exklusivt till Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.